Over Gerda

Ik ben Gerda en woon met mijn man Bert en onze 2 honden Dean en Demy in het mooie Twente.

Ik heb zelf een hele weg achter de rug, verschillende therapieën gevolgd om te proberen van diverse klachten af te komen en om mezelf te leren accepteren zoals ik ben. Het is jammer dat ik jaren geleden niet de therapieën ben tegengekomen die ik jou nu kan aanbieden.

Kernwoord voor mij is: Balans. Ik merk dat als er tussen inspanning en ontspanning te weinig ruimte is, dat het zich dan bij mij fysiek gaat uiten. Reiki, Shambhala en Bachbloesemtherapie NEI hebben mij hierin zeer zeker ondersteund. Wat deze therapieën doen kun je op de desbetreffende pagina’s lezen.

In de afgelopen tijd heb ik diverse cursussen/workshops gevolgd om mij verder (spiritueel) te gaan ontwikkelen. Ik heb Usui Reiki 1 en 2 en Shambhala inwijdingen tot en met het Master niveau mogen ontvangen. Ik kan je vertellen dat deze vormen van energie mijn leven positief hebben veranderd. Tijdens één van de andere cursussen viel mijn blik op de Bachbloesem cursus voor mensen. Ik herkende mijzelf in veel remedies en ik heb daarom besloten om deze cursus te gaan doen om zelf eerst beter in mijn vel te komen.

De lesstof was zó interessant en boeiend dat ik, nadat ik de cursus voor mensen met een goed gevolg had afgesloten, de bachbloesemcursus voor dieren er direct achter aan heb gedaan. Ook omdat ik, door de cursus heb geleerd dat sommige remedies voor dieren totaal anders werken. Je kan de mens- en dierbeelden niet met elkaar vergelijken. Daarom zijn het 2 verschillende cursussen.

Omdat ik uit eigen ervaring weet hoeveel goeds de diverse vormen van healing brengen heb ik besloten dat ik ook graag meer mensen en dieren hiermee wil ondersteunen. Ik voel ook dat dit is waarvoor ik op de wereld gekomen ben. Soms moeten we eerst de dingen doorleven om achter iets belangrijks te komen.

In juni 2020 heb ik mijn diploma als NEI coach behaald. Wat was een een rollercoaster. Ik heb heel over mezelf mogen leren. Waarom ik de dingen deed zoals ik deed. Ik wist niet beter. Een deel kwam door de opvoeding. Hoe goed ouders het ook bedoelen voor hun kind, je wordt toch volgens bepaalde patronen opgevoed en zo ontstaan langzamerhand patronen die je eigenlijk helemaal niet wil. Fijn om het gedrag/klachten die ik had op deze manier onder de loupe te kunnen nemen en te bekijken hoe het anders kan. Het negatieve ombuigen naar het positieve. Van klacht naar kracht.

Mocht je interesse zijn gewekt en meer informatie willen over wat Bachbloesem, NEI, healing voor jou en/of je huisdier kan doen? Neem dan gerust contact met mij op.

Graag tot ziens!

Lieve groet,

Gerda