Over Gerda

Hoi en welkom hier op mijn website.

Ik ben Gerda en woon met mijn man en onze 2 honden in het mooie Twente.

Ik noem mijzelf een ervaringsdeskundige. Door een auto ongeluk ben ik jarengeleden uit de running geraakt.

De reguliere zorg vertelde mij dat ik maar met mijn beperkingen moest leren leven. Gelukkig staat het woordje opgeven niet in mijn woordenboek en zijn de afgelopen jaren verschillende vormen van healing op mijn pad gekomen: Reiki, Bach Bloesem Remedies, Shambhalla, Spirit Healing en NEI.

Ik geloof erin dat alles op het juiste moment gebeurt en de dingen op je pad komen. Langzaam maar zeker kwam er een stijgende lijn in mijn algehele gezondheid. En nu zet ik de verschillende methodes in om mens en dier in hun processen te ondersteunen. Daarom ben je waarschijnlijk ook op mijn website terecht gekomen.

Lees het maar eens door en voel maar of ik en de methodes die ik aanbied, bij je passen.

Kernwoord voor mij is: Balans.

We zijn nooit uitgeleerd. Ook voor mij is het nog steeds een uitdaging om in balans te blijven. Gelukkig herken ik de signalen die mijn lichaam afgeeft en kan ik op tijd op de rem trappen.

Reiki, Shambhala en Bachbloesemtherapie NEI hebben mij hierin zeer zeker ondersteund. Wat deze therapieën doen kun je op de desbetreffende pagina’s lezen.

Ik ben nog steeds bezig mij als persoon te ontwikkelen door diverse cursussen/workshops te volgen.

In juni 2020 heb ik mijn diploma als NEI coach behaald. Wat was een een rollercoaster. Ik heb heel over mezelf mogen leren en dit kan ik nu in de praktijk uitvoeren.

Mocht je interesse zijn gewekt en meer informatie willen over wat Bachbloesem, NEI, healing voor jou en/of je huisdier kan doen? Neem dan gerust contact met mij op.

Graag tot ziens!

Lieve groet,

Gerda