Shambhala

ShambhalaShambhala Multi Dimensional Healing (MDH)

In 2014 heb ik alle vier de inwijdingen voor Shambhala MDH mogen ontvangen en ik ben daarmee dus Shambhala MDH Master.

Net als bij Reiki ben ik een doorgeefluik van deze liefdevolle energie. Ik ben niet degene van wie je de energie krijgt, ik ben slechts een verbindende factor.

Er wordt vaak aan mij gevraagd: “Word je niet moe om steeds energie te moeten sturen? Moet je de energie niet voor jezelf houden”?

Nee dus, ik ben alleen maar doorgeefluik. Als ik energie stuur, gaat de energie eerst door mij heen zodat ik het weer naar jou kan sturen. 

Shambhala MDH werkt ontspannend, ontgiftend, pijnstillend en voert zware en overtollige energie af en voegt lichte en positieve energie toe. Drink na afloop van een behandeling dan ook altijd een paar glazen water om zodoende de energie te transporteren en afvalstoffen uit je lichaam af te voeren.

Shambhala MDH werkt o.a. goed bij:

*Slapeloosheid en stress.

*Ontstekingen.

*Hoofd- en andere pijnen.

*Herstel na een zware ziekte en na medicijnkuren.

*Verkoudheid en griep.

*Emotionele onrust, trauma’s, en verwerking van verdriet.

*Voor- en najaarsmoeheid.

*Onderhouden van een goede gezondheid en welzijn.

* Disbalans

In oktober 2016 het boek van Mandy Hoek aangeschaft. Zij heeft via channeling 222 nieuwe symbolen mogen ontvangen en deze gebundeld in haar nieuwe boek: Shambhalla MDH Symbolen welke door Shambhala healers en masters gebruikt kunnen worden. Dus ik zal ook zeker haar boek raadplegen of er voor jou een passend symbool/passende symbolen in staan en die dan tijdens de healing gaan inzetten.

Even voor de duidelijkheid: Ik schrijf Shambhala op deze manier omdat ik het zo geleerd heb van mijn Master maar het systeem werkt hetzelfde, hoe je het ook schrijft.

 Je kan deze vorm van healing privé boeken maar ook in groepsverband. Kijk voor de mogelijkheden: https://www.back2innerbalance.nl/tarieven/ 

 

Wat betekent Shambhala

Shambhala betekend onvoorwaardelijke liefde.

 

Behandeling Shambhala Multi Dimensional Healing

Shambhala is een manier van energie doorgeven via handoplegging. Anders dan bij Reiki is deze energie veel krachtiger wat het genezingsproces doet versnellen. Ook anders dan bij Reiki is dat er nu niet met de handposities wordt gewerkt.

Voor een behandeling bij mij thuis ga je gekleed op de behandeltafel liggen. Ik raad je aan om gemakkelijk zittende en niet knellende kleding aan te hebben. Hierdoor lig je meer ontspannen op de behandeltafel. Mocht je het gauw koud hebben dan kan ik je toedekken met een warme deken. Vervolgens zal ik mijn handen in eerste instantie op je schouders plaatsen maar omdat ik vaak in mijn lichaam te voelen krijg waar mijn cliënt aandacht nodig is, zal ik mijn handen verplaatsen naar dat gebied. Mocht je het vervelend vinden dat ik mijn handen op je plaats, geef dat alsjeblieft voor de behandeling aan, dan houd ik mijn handen een aantal centimeter boven je lichaam. De energie zal gewoon zijn werk doen. Ik krijg vanzelf een teken dat de behandeling klaar is en zal je vervolgens voorzichtig overeind helpen en je een glaasje water aanbieden. Dit om de energie door je lichaam te laten transporten en de afvalstoffen, die vrij zijn gekomen, helpt af te voeren. Daarna bespreken we wat we hebben ervaren.

De behandeling kan desgewenst ook gegeven worden terwijl je op een stoel zit.

Tijdens de behandeling zal er zachte muziek klinken en brand ik waxinelichtjes en wierook. Vind je dat niet prettig, geef dit dan alsjeblieft bij het maken van de afspraak aan.

Shambhala op afstand

Ook kan ik de Shambhala energie op afstand naar je sturen. Hiervoor maken we een afspraak zodat je op de afgesproken datum en tijd rustig de tijd kan nemen om thuis de healing te ontvangen. Ga op het afgesproken tijdstip lekker ontspannen zitten of liggen. Leg je armen naast je lichaam en houdt je benen recht, kruis ze niet over elkaar. Je ontvangt van mij altijd een berichtje wanneer ik ga beginnen en wanneer de behandeling is klaar is. Drink na de behandeling 2 grote glazen water zodat de energie door je lichaam wordt getransporteerd en de afvalstoffen die vrij zijn gekomen goed kunnen worden afgevoerd.

Een Shambhala behandeling is een energetische behandeling met de energieën van Shambhala. Hierbij worden je fysieke en energetische lichamen aangezet om de balans te herstellen. Een behandeling is ontspannend voor lichaam en geest en bevordert healing in vele opzichten tegelijk.

Of je nu bij mij thuis of op afstand een Shambhala healing hebt ontvangen, ik neem altijd de volgende dag even contact met je op om te vragen hoe je op de behandeling hebt gereageerd.

Wat je zou kunnen ervaren tijdens een behandeling: een warme- of koude stroom, tintelingen over je lichaam maar je kan ook emotioneel worden. Dat mag! Op dat ogenblik word je geholpen om dingen los te laten. Laat het gewoon gebeuren.

 

Oorsprong Shambhala:

Shambhala was een systeem dat bedacht en ontwikkeld werd in het oude Atlantis. Het werd gecreëerd door een Hogepriester in de Tempel van Genezing. Hij was bekend onder de naam de verlichte Master Germain. Deze priester verliet de tempel en begon aan een reis door de hoge bergen van Shambhala. Samen met een groep Atlanteanen, die zich De Bezielden noemden, deed hij zijn werk. De Bezielden verbraken alle banden met de andere Atlanteanen en zijn zonderden zich af. Zij zochten naar een nieuwe techniek – een manier waarbij de spirituele ontwikkeling van alle Atlanteanen gelijk zou zijn.

Master Germain ontving in die tijd symbolen, die in de energiebanen van mensen geprojecteerd konden worden en die hun trillingsgetal zodanig konden verhogen, dat hun spirituele handicap overwonnen zou worden en gelijk getrokken met dan van de andere Atlanteanen. Omdat te bereiken, ontving Master Germain 22 symbolen – een meestergetal.

Na de ondergang van het Atlantische rijk heeft Master Germain dit Shambhala bewustzijn meegenomen naar het historische Tibet. Dit is gebaseerd op informatie gechanneld aan John Armitage, de man die de Shambala Healingenergie en Systeem vanaf 1996 wederom voor de aarde beschikbaar bracht.

Shambhala/Reiki-healers hebben een krachtigere toegang tot deze universele energie, omdat zij tijdens de inwijdingen een veelvoud aan informatie en symbolen hebben ontvangen, waarmee zij in staat zijn om de fysieke en emotionele blokkades, di zich tot daar aan toe in de energiebanen van het lichaam hebben bevonden, op te lossen.

Shambala is gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven. Loskomen van oude patronen, verwerken en loslaten van angst, ontdekken van je kracht. Herinneren wie je in wezen bent. Dat is `Heelworden`- Healing naar zijn wie je in wezen bent. Wezenlijke vrijheid.