Bach Bloesems Remedies

Voel jij je neerslachtig? Heb je concentratieproblemen? Ervaar je veel stress? Of ben je juist boos en voel je je uit balans?  Iedereen heeft wel eens zulke momenten of periodes in zijn leven, alleen soms is het zoeken hoe je weer terug in je kracht komt en weer in balans? Bach Bloesems kunnen je daarin heel goed ondersteunen en helpen om weer in balans te komen. Het is mijn kracht om de juiste remedies voor je samen te stellen en met je mee te wandelen Back 2 Inner Balance. Laat me je helpen weer in je kracht te komen!
De Bachremedies kunnen niet alleen jou als mens helpen, maar ook je dier weer in balans brengen. Soms loop je tegen bepaalde dingen aan met je dier waardoor je je soms best zorgen maakt of met je handen in het haar zit. Bijvoorbeeld omdat je dier heel erg angstig is, of uit onzekerheid bijt. Gedragsproblemen laten zien dat je dier niet blij en/of gelukkig lijkt te zijn. Ook dan kan ik je helpen en voor jouw dier een flesje samen te stellen die jouw dier en jou gaan helpen bij datgene waar jullie tegenaan lopen. Zodat jullie echt weer van elkaar kunnen gaan genieten.

Voor beide, mens én dier geld, neem alsjeblieft de tijd om de remedies hun werk te laten doen. Vaak zie je aan het begin een verergering. Ik hanteer de maatstaf dat je na 3 maanden, dat zijn dus 3 gebruikersflesjes, verbetering moet ervaren. Is dat niet het geval, dan is Bachbloesem niet de juiste therapie.