Bachbloesem Remedies

Iedereen heeft wel eens momenten of periodes in zijn leven waarbij men zich niet in balans voelt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het loopt thuis en/of op het werk niet zo fijn. Ook kan een stukje opvoeding parten spelen. Soms zitten gedragingen er met de paplepel in gegoten. Nu is het tijd om dit patroon te doorbreken. Het feit dat jij dit bericht leest kan een teken zijn dat Bachbloesem remedies jou hierin kunnen ondersteunen en helpen om weer in balans te komen.

De Bachremedies kunnen niet alleen jou als mens helpen, maar ook je dier weer in balans brengen. Soms loop je tegen bepaalde dingen aan met je dier waardoor je je soms best zorgen maakt. Bijvoorbeeld omdat je dier heel erg angstig is, of uit onzekerheid bijt. Gedragsproblemen laten zien dat je dier niet blij en/of gelukkig lijkt te zijn. Ook dan kan ik met behulp van de biotensor mij af stemmen op de energie van jouw dier en op die manier passende remedies uittesten waardoor hij/zij weer beter in zijn vel komt te zitten.

Voor beide, mens én dier geld, neem alsjeblieft de tijd om de remedies hun werk te laten doen. Ik hanteer de maatstaf dat je na 3 maanden, dat zijn dus 3 gebruikersflesjes, verbetering moet ervaren. Is dat niet het geval, dan is Bachbloesem niet de juiste therapie en stoppen we met de behandeling.

 

 

× Hoe kan ik helpen?