Luisterkind afstemming

 

Luisterkind afstemming

 

Dit is een hele fijne aanvulling van de diensten die ik al aanbied.

Met de Luisterkind methode richt ik mij op de vragen van degene op wie ik mij mag afstemmen.

Het doel van een afstemming is dat ik via een zielsverbinding luister naar wat mens of dier te vertellen heeft naar aanleiding van de gestelde vragen en eventuele handvatten aan te reiken. Je innerlijke wijsheid weet vaak oplossingen.

Ik ga via deze verbinding in gesprek met de ontvanger om antwoorden te krijgen op de vragen die zich binnenin afspelen en ik luister naar de oplossingen die in het onderbewustzijn vaak wel aanwezig zijn maar waar men zelf niet bij kan komen. Door mij af te stemmen op de energie ga ik net dat laagje dieper om wel bij deze antwoorden te komen. Tijdens dit gesprek kan in beelden te zien krijgen, woorden te horen krijgen, emoties voelen. Dit zal ik opschrijven in het verslag wat je na afloop per mail ontvangt.

De afstemming gebeurt op afstand. Je hoeft hiervoor niet naar de praktijk te komen.

Ik vraag van te voren om een foto, geboortedatum, de gezinssamenstelling en een aantal vragen naar mij te mailen. De foto is een manier om te zien op wie ik mij mag afstemmen. Daarna maak ik vanuit liefde en interesse naar de ontvanger, de verbinding.

Voor wie is een afstemming geschikt?

Dat is heel simpel, voor iedereen, van alle leeftijden, die gehoord wil worden. Dit kan zijn van mensen met een kinderwens, baby’s in de buik van hun Mama, kinderen met problemen thuis en/of op school. Waarom slaapt een kindje slecht of waarom komt een kindje niet goed mee op school?

Tot aan mensen die op het punt staan om de aarde te verlaten. Ook voor deze mensen is het heel erg fijn om via de Levensbrug van de Luisterkind methode te kunnen vertellen wat ze nog kwijt willen. Misschien zijn er vragen die onbeantwoord zijn of zaken die niet zijn uitgesproken. Een afstemming kan zielenrust geven voor de persoon/dier in kwestie en voor hun omgeving.

Een Levensbrug afstemming kan worden ingezet voor mens en dier (ik heb dit voor onze eigen hond mogen inzetten wat hem en ons berusting heeft gegeven) die nog niet zijn overleden maar voor wie het overlijden nadert. Sommige mensen liggen in coma, verblijven in een hospice, anderen zijn door ziekte zoals dementie, Alzheimer, Downsyndroom etc. niet in staat zich duidelijk uit te drukken of niet meer in staat om te praten. Via een afstemming kan men vertellen wat men nodig is of kan er nog een boodschap van de aanvrager gedeeld worden.

Een mooi voorbeeld hoe de Levensbrug afstemming werkt gebeurde mij tijdens het sturen van een healing naar een jonge vrouw die op sterven lag. Ik voelde haar angst. Via de hartsverbinding heb ik haar gevraagd, wat ben je nodig om minder angstig te zijn? Ik zou het zo fijn vinden als mijn moeder mij komt ophalen, was haar antwoord. Dat zal mij rust geven om over te gaan.

Foto: Pinterest

Ik heb daarop haar moeder in energie uitgenodigd en haar uitgelegd dat haar dochter op korte termijn zou komen te overlijden en zij het fijn zou vinden dat haar moeder haar zou ophalen. Haar moeder zei dat ze haar dochter, samen met de Engelen zou begeleiden als het haar tijd was. Dit mocht ik aan de jonge vrouw doorgeven. Een aantal dagen daarna is ze vredig ingeslapen. Degene die de afstemming had aangevraagd gaf als terugkoppeling dat dit de wens was van de jonge vrouw. Je snapt het wel dat dit een kippenvel moment was.

Voor mensen die zich verbaal niet kunnen uiten heb ik de toestemming nodig van hun eerstverantwoordelijke, vaak is dit een familielid of van één van de verzorgenden.

Zonder toestemming stem ik niet af.

Ook voor mensen die al zijn overleden is het mogelijk om een afstemming te maken. Ook hier heb ik weer toestemming nodig van een naast familielid, partner, ouders, zoon of dochter.

Ik stel mij in alle gevallen, voor alle leeftijden, beschikbaar om op Zielsniveau te luisteren wat er in hen leeft en ze laten of ze zelf een oplossing voor een situatie hebben. Welke handvatten ze nodig zijn zodat er ruimte gecreëerd kan worden voor nieuwe dingen. We zoeken samen door middel van vraag en antwoord naar oplossingen.

Vragen over de toekomst worden niet beantwoord maar er kan wel gericht worden op wat men voor een bepaalde situatie nodig is. Stel je voor dat iemand van baan wil veranderen, men twijfelt enorm, dan zou een vraag kunnen zijn, waarom men van baan zou willen veranderen? De verdiepingsvraag zou kunnen zijn: Wat is er nodig op dit ogenblik? Waarom zit men daar niet meer op de juiste plek?

Ik ben géén arts, dus stel géén medische diagnose. Een afstemming maak ik ter aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Ook hier geldt: sluit medisch dingen uit. Wél kan ik door afstemming luisteren naar wat bijvoorbeeld een pijnklacht te vertellen heeft. Ervaar je bijvoorbeeld pijn in de schouders, dan kan het zijn dat je veel verantwoordelijkheden draagt. Wat zou je daaraan kunnen doen om het wat lichter te maken zodat de pijnklachten in de loop der tijd zullen afnemen/verdwijnen. Je innerlijke wijsheid zal je tips geven om dit te bereiken.

In sommige gevallen kun je ook een boodschap vanuit de Lichtwereld ontvangen. Of is het noodzakelijk om terug te gaan in de tijd, via een vorig leven waar nog onopgeloste zaken gezien en gehoord mogen worden. Alles gaat vanzelf en ik laat mij leiden door wat jij nodig vindt op dit ogenblik.

Voor kinderen voor 10 jaar heb ik toestemming nodig van hun ouders. Na deze leeftijd heb ik de toestemming nodig van het kind zelf.

Ook voor dieren kan ik een afstemming maken, alleen is het lastiger om een terugkoppeling van ze te krijgen. Over het algemeen kent de eigenaar hun dier waar ze een afstemming voor willen aanvragen als geen ander. Dus daar zal de terugkoppeling vandaan komen.

Wat ik nodig ben voor een afstemming:

  • De voor en achternaam
  • Leeftijd – geboortedatum
  • Gezinssamenstelling, getrouwd, samenwonend, kinderen, dieren. Graag de namen en leeftijden van het gezin vermelden
  • Een recente foto waar de persoon of het dier alleen opstaat.
  • Een aantal vragen 3-5 stuks.

Het onderbewustzijn van degene op wie ik mij afstem kiest zelf welke vragen behandeld gaan worden. Soms komt het voor dat niet alle vragen behandeld worden.

Lees de afstemming een aantal keren door zodat het geïntegreerd kan worden in het hele systeem. Geef deze integratie ook de tijd. Door vaker te lezen zal de boodschap sneller landen. Ook als je de inhoud van de afstemming niet direct kan plaatsen, blijf de afstemming doorlezen en laat het landen. Wellicht gaat er over een tijdje wel een belletje rinkelen. Ik spreek uit ervaring.

Na het voldoen van het betaalverzoek probeer ik de afstemming binnen 14 dagen te maken.

× Hoe kan ik helpen?