Healing en Reading with Spirit

Hallo Lieve jij!

 

Wat fijn dat je voor deze vorm van healing belangstelling hebt.

 

Wat doet healing?

Healing schept harmonie en herstelt de balans.

Healing activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Net zoals bij de healingsvormen Reiki en Shambhala ben ik ook bij deze manier van healing een doorgeefluik voor de helende energie. Alleen werk ik bij deze vorm samen met mijn healingsgids.

De healing en reading horen bij elkaar en kunnen niet afzonderlijk van elkaar worden besproken en verzorg ik alleen op afstand omdat ik mij dan beter kan concentreren op wat mijn gids mij vertelt.

Het is dus geen reading waarbij ik contact heb met overledenen.

Duur: ± 15 minuten. Exclusief de tijd voor terugkoppeling.

 

Healing en Reading with Spirit op afstand.

 

Zou je de volgende dingen voorafgaande aan de sessie voor mij willen doen?

 • Zet op de plek waar jij de Healing en Reading ontvangt een groot glas water klaar, dit mag je na afloop van de Healing en Reading opdrinken.

 • Ervaar/voel je lichaam. Ga het helemaal langs. Vanaf je tenen tot aan je kruin. Neem daar de tijd voor.

 • Heb je ergens pijn? Ervaar je andere klachten, stemmingen, schrijf het dan alsjeblieft op in een schriftje.

 • Deze healing werkt op verschillende niveaus, lichamelijk, geestelijk, mentaal en spiritueel. Stel je voor, je hebt pijn in je schouders, ik geef/stuur je een healing. Maar na de healing ervaar je de pijn nog steeds. Het kan ook zijn dat de healing een deel van de last op je schouders heeft weggenomen. Voel dan nog eens naar je schouders. Voelen ze lichter?

 • Neem de tijd om te ontdekken wat de healing voor jou heeft gedaan. Een healing werkt altijd nog een poosje door. Daarom zou ik het fijn vinden als je het een aantal weken (2-3) zou willen blijven monitoren. Het kan zijn dat de healing niet terstond de klacht wegneemt maar dat je na een aantal weken toch zoiets hebt: heey, het is toch minder geworden of nog beter: mijn klacht is verdwenen. Ik zou dan een terugkoppeling, na een aantal weken erg fijn vinden.

 • Een half uur voorafgaande aan de sessie stem ik mij op jou af. Ik vraag dan aan mijn gids welke tool/”gereedschap” ik bij jou mag inzetten. Dat kan een Engelenkaart zijn, een bepaalde geur waar jij baat bij zou hebben, een edelsteen of Bachbloesem remedies. Kijk alsjeblieft, in de loop van de week/weken of je nog wat aan je tool hebt gehad.

 

Dan de sessie zelf

 

We hebben dus een datum en tijd met elkaar afgesproken. Een paar minuten vóór de afgesproken tijd vraag ik je via Facebook Messenger of WhatsApp of je zover bent zodat ik de Healing en Reading door mijn gids kan laten aanzetten. Dus hou even je mobiel in de gaten.

Ik laat de Healing en Reading niet aanzetten als ik geen bericht van jou heb gehad dat je er klaar voor bent.

Je mag tijdens de healing lekker ontspannen gaan liggen of zitten en ervaren wat je voelt. Tijdens de sessie kun je de volgende sensaties waarnemen:

 • Een koude stroom

 • Het erg warm krijgen

 • Tintelingen over je lichaam

 • Je kán emotioneel worden, het hoeft niet persé, maar mocht het gebeuren, laat het er zijn. Op dat ogenblik word je geholpen om dingen los te laten.

 • Plekken in je lichaam voelen waar healing nodig is

 • Voel je niets, dan is dat ook prima, de healing zal zijn werk doen waar nodig is.

 • Tijdens de healing bevind ik me in een lichte meditatieve staat en zal mijn gids mij enkele dingen over jou vertellen. Dat kan zijn hoe jij je voelt of in welk proces jij je bevindt, onderwerpen die nu spelen of waar jij mee aan de slag mag gaan. Ik schrijf deze informatie op. De healing stroomt gewoon door. Na ongeveer een kwartier zal ik een seintje van mijn gids krijgen dat de healing en reading klaar zijn. Ik geef dit aan jou door. Je mag nog even lekker blijven liggen/zitten om rustig bij te komen. Heb je gelegen tijdens de sessie, kom dan als jij er aan toe bent, rustig overeind. Nu mag jij je glas water opdrinken zodat de afvalstoffen die tijdens de healing vrijkomen, worden afgevoerd.

 

Ondertussen ga ik hetgeen ik van mijn gids door heb gekregen uittypen in Word en ik stuur je dit verslagje, samen met de Tools die ik heb mogen gebruiken, toe via de Messenger.

We hebben daarna nog even contact hoe de sessie is verlopen voor jou.

Ik wens jou een fijne sessie toe!

Lieve groet,

Gerda