Ik heb besloten dat mijn passie ligt bij de NEI, Healing en Bachbloesem therapie. Mocht je toch graag een telepathisch contact met jouw huisdier willen dan kan ik je in contact brengen met collega’s van mij.

Diercommunicatie

dierencommunicatie almeloHet zó mooi om een stem te mogen zijn voor je huisdier. Ook dieren kunnen door diverse oorzaken uit balans zijn/raken. Dat kan zijn door het overlijden van een mens/dier uit de roedel. Het verhuizen naar een ander huis, uithuisplaatsing, mishandeling en/of ziekte.

Dieren kunnen op verschillende manieren met ons communiceren. Dat kan door middel van: beelden zenden, gewoon met woorden, via gevoel, via innerlijk weten, geur of smaak. In een sessie ga ik telepathisch contact met je huisdier proberen te maken en om achter de reden te komen waarom hij/zij zich uit balans voelt.

Uiteraard ben je eerst met je zieke/uit balans zijnde dier bij de dierenarts geweest om het één en ander uit te sluiten.

Een dier kan op verschillende niveaus uit balans zijn:

Fysiek: Dit zijn alle lichamelijke klachten zoals problemen met de botten, gewrichten of organen.

Emotioneel: Hieronder vallen alle emotionele gevoelens en klachten. Denk aan blijdschap maar ook woede en verdriet bijvoorbeeld doordat ze zijn gescheiden van iemand uit de roedel.

Mentaal: Dit speelt zich af rond gedachten en overtuigingen. Bijvoorbeeld: een dier zit al een poosje niet lekker in zijn/haar vel en heeft de hoop op herstel opgegeven. Door naar het dier te luisteren en met hem te praten zou je hem/haar kunnen motiveren om de klacht anders te gaan bekijken.

Spiritueel: Ook dieren kunnen er voor kiezen om na hun overlijden weer terug te komen uit aarde. Maar het kan zijn dat een klacht uit hun vorige leven nog niet is uitgewerkt. Maar er kan ook een les voor de eigenaar inzitten.

Hoe ga ik te werk:

Voorafgaande het gesprek vraag ik je om mij de vragen die je hebt voor je huisdier, zijn/haar naam, woonplaats, geboortedatum, geslacht, wel of niet gecastreerd/gesteriliseerd en een recente foto aan mij door te geven.

Je dier zit waarschijnlijk al een poosje niet lekker in zijn/haar vel. De dierenarts heeft lichamelijk het één en ander uitgesloten maar toch voel je dat je maatje zich niet happy voelt. Kon je maar met hem praten. Dat ga ik proberen voor jullie te doen.

Nadat ik me heb verbonden en voorgesteld aan je huisdier leg ik altijd de reden uit waarom ik contact met hem/haar maak en ik vraag of hij/zij aan dit contact willen meewerken. In de meeste gevallen vinden ze het heel fijn om hun hart te kunnen luchten bij iemand die hun hoort en begrijpt. Ik heb al eens meegemaakt dat toen de eigenaresse mij had gevraagd om contact te maken met hun ratje, “ratje” al positief in gedrag veranderde. Maar ze kunnen ook NEE zeggen. Dan bedank ik ze vriendelijk voor hun medewerking voor dit moment en ik probeer na een paar dagen nog een keertje contact te leggen. Het kan zijn dat het dan weer niet lukt omdat het gewoon niet klikt tussen ons. Dat moet ik als communicator accepteren en ik zal je het advies geven om een andere communicator te zoeken.

Daarna ga ik de foto invoelen. Via het invoelen kan ik al informatie krijgen. Bijvoorbeeld of hij/zij pijn heeft en zo ja, waar de pijn zich bevindt en/of in welke gemoedstoestand het dier zich bevindt. Als een dier ergens pijn heeft, voel ik die locatie in mijn lichaam en daar laat ik met de healing dan de aandacht naar uit gaan. Die plek zal ik je zeker vertellen zodat je eventueel contact kan opnemen met de dierenarts. Je dier laat dát aan mij weten/voelen wat hij/zij op dat ogenblik belangrijk vindt om aan mij door te geven.

Ik ben géén arts en kan en mag geen diagnoses stellen!

Als je het niet vertrouwd neem dan alsjeblieft contact op met je eigen dierenarts.

Ik werk het liefst op afstand door middel van een duidelijke foto waar je dier alleen opstaat. Verder vraag ik de woonplaats en geboortedatum. Zodat ik met het goede dier contact ga leggen.

Daarna ga ik de vragen stellen die de eigenaar mij heeft gegeven. Ik noteer alles wat je huisdier aan mij vertelt/laat voelen. Het kan voor mij complete wartaal zijn maar het kan voor de eigenaar juist een woord of beeld zijn wat voor jullie heel herkenbaar is.

Een sessie duurt tussen een half uur en een uur. Ik vraag, ter afsluiting, altijd aan het dier of het behoefte heeft aan een healing. Als deze behoefte er is dan stuur ik de healing aansluitend op het gesprek.

Daarna werk ik mijn aantekeningen uit in een verslag en ik mail je het verslag toe. Mocht het zo zijn dat er nog opnieuw nog vragen zijn dan kan ik deze via een kort contact deze proberen te laten beantwoorden door je huisdier. Ik zou het prettig vinden dat ik een terugkoppeling van je krijg. Dat kan telefonisch of per mail.

Mocht je huisdier naar aanleiding van het gesprek nog ondersteunt kunnen worden met Bachbloesem therapie dan zal ik je dit adviseren en kan ik hem/haar desgewenst uitmeten met behulp van de biotensor. Ik werk deze meting uit en zet het advies op de mail of we hebben telefonisch contact. Zie hoofdstuk Bachbloesem voor dieren.

× Hoe kan ik helpen?