AromaTouch

dōTerra AromaTouch Techniek

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën.

Tijdens de opleiding heb ik zélf mogen ervaren wat deze behandeling voor iemand doet. Ik kan je zeggen, voor mij was het een onbeschrijflijke ervaring. Het heeft mij zoveel rust gegeven.

Bij degene op wie ik deze techniek mocht toepassen, kwamen er emoties los en ook dát was goed, het mocht er zijn. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik deze mooie AromaTouch techniek nu aan jou mag aanbieden om jou op deze manier te helpen weer terug in balans te komen.

Wat is dōTerra AromaTouch Techniek?

De AromaTouch is een techniek om dōTerra’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale (je ingewanden) contactpunten van de rug, voeten en handen. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren. De essentiële oliën doen ondertussen ook hun werk.

Wat kan de AromaTouch Techniek voor jou doen?

De massage bevat vier stappen:

  1. Stress vermindering (Oliën: Balance en Lavender)

  2. Versterken van het immuunsysteem (Oliën: Melaleuca en On Guard)

  3. Ontstekingen in jouw lichaam verminderen (Oliën: AromaTouch en Deep Blue)

  4. Homeostase (=evenwicht) van je lichaam (Oliën: Wild Orange en Peppermint)

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Doordat er tijdens de behandeling aromatische geuren van de essentiële oliën vrijkomen, zal je tijdens en na de massage merken dat het ontspannend is voor lichaam en geest.

AromaTouch

De AromaTouch techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën. Deze oliën dringen diep het weefsel binnen en geven doelgerichte ondersteuning daar waar nodig is.

De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en de viscerale (ingewanden) contactpunten van het lichaam. De reflexpunten van voeten, oren en handen worden gestimuleerd.

Een AromaTouch behandeling zorg voor ontspanning, helpt o.a. bij stress, depressieve klachten, (chronische) pijn klachten en is bijvoorbeeld zeer geschikt voor reuma- en kankerpatiënten. Tevens wordt ook het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt.

Ik ben door dōTERRA officieel gecertificeerd om deze AromaTouch behandeling te mogen geven.

Heb je interesse in deze behandeling? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik geef deze massage alleen aan dames.

Deze behandeling is géén vervanging voor de reguliere geneeskunde. Bij twijfel raadpleeg altijd een arts.

De AromaTouch behandeling:

Ik maak bij de AromaTouch behandeling gebruik van de essentiële oliën van dōTERRA. Deze heerlijke oliën zijn heel puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk. Deze bijzondere oliën worden aangebracht op je rug en voeten, langs de meridiaan banen en op contactpunten van je ingewanden.

Minder stress, meer balans

Doordat de oliën helpen het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen, zul je merken dat je minder lichamelijke en emotionele stress voelt. De speciale AromaTouch techniek zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, en je de positieve energie weer voelt stromen.

De AromaTouch behandeling

Elke behandeling bestaat uit 4 belangrijke fasen: stressvermindering, verbeteren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en in balans brengen van alle regelsystemen in het lichaam.

8 verschillende oliën

Ik breng in totaal 8 verschillende oliën aan. Elke fase bestaat dus uit twee essentiële oliën: een enkelvoudige olie of een gemengde olie. Elke olie is speciaal ontwikkeld om een gezond emotioneel en fysiek functioneren te ondersteunen.

 

In deze video kun je zien hoe een behandeling eruit ziet.

Goed om te weten:

De behandeling vindt plaats op je rug, hoofd, oren en voeten  (reflexzones). Trek bij voorkeur een makkelijke broek aan. De broek blijft tijdens de behandeling aan.

Omdat de behandeling ook over je hoofd gaat, zit daarna je kapsel waarschijnlijk niet meer ideaal.

Plan na de behandeling geen afspraken meer in maar zorg voor een rustige avond en drink veel water, zodat de oliën goed kunnen werken en zodoende de afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.

Duur behandeling:

Elke AromaTouch behandeling duurt 45 – 60 minuten. Wil je deze ontspannende behandeling graag ervaren? Maak dan een afspraak via het contactformulier

× Hoe kan ik helpen?