NEI en EE

 

Mensen die bij mij komen hebben vaak al langere tijd klachten. Het puntje van de ijsberg is bereikt.  Soms krijgen ze te horen, het zit tussen je oren, of leer er maar mee leven.

Met NEI gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw huidige klacht. Dit doe ik door mij met de biotensor, dit is een bio-energetisch meetinstrument, te verbinden met jouw onderbewustzijn en bewustzijn. Het is in principe een vertaalinstrument. De tensor geeft een Ja of Nee op de vragen die ik stel.

Jouw klacht bestaat vaak al langer. Dat kunnen fysieke klachten zijn maar ook emoties of issues waar jij in het dagelijks leven tegenaan loopt of die lang geleden zijn ontstaan en nog steeds sluimerend aanwezig zijn. Kun je bijvoorbeeld moeilijk nee zeggen, ga je daardoor heel vaak en ongewild over jouw grenzen heen en ben jij daardoor in een burn-out terecht gekomen? Durf je niet goed jouw mening te uiten uit angst wat men daar van vindt? Vind jij dat het nú de tijd is om hier wat aan te doen? Wil je op onderzoek uit door wie of wat dit is ontstaan en dit patroon doorbreken? Dan is de NEI methode wellicht een hele fijne techniek voor jou om hiermee aan de slag te gaan

We werken van klacht naar kracht om jou en/of jouw huisdier weer in balans te krijgen.

NEI kan voor Mens en Dier worden ingezet. Voor mensen kan dit door een afspraak te maken in mijn praktijk of we kunnen i.v.m. Corona, de behandeling via Zoom, videobellen doen. Alles is energie. Door mij in te tunen op de energie van degene die ik ga testen, is de verbinding al tot stand gekomen.

Voor dieren kan de behandeling via Zoom, handig als jij als eigenaar dingen kunt/wilt aanvullen of ik werk via een recente foto, geboortedatum en woonplaats van jouw Maatje.

 

EE of wel Emotioneel Evenwicht is een effectieve methode om acute, emotionele stress aan te pakken en om de harmonie te herstellen tussen lichaam en geest. EE kan als onderdeel van een NEI behandeling worden ingezet.

Bij de EE behandeling ga ik met behulp van de biotensor, een bio-energetisch meetinstrument, op zoek naar welke meridiaan verzwakt is. Door de verzwakte meridiaan te gaan behandelen door middel van de tap techniek en een bijbehorende affirmatie op te laten zeggen, kan men de emotie beter verwerken en wordt de onderliggende niet verwerkte emotie geneutraliseerd en er ontstaat er weer balans en kan de energie weer goed doorstromen.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik helpen?