Acces Bars

 

Wat zijn de Bars?

Access Bars® is een techniek waarbij ik 32 drukpunten op je hoofd, in verschillende combinaties aanraak. In de bars liggen alle oude gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen, die jij ooit belangrijk vond, in elk leven dat je ooit hebt gehad, opgeslagen. Door het loslaten van oude gedachten, belemmerende overtuigingen, emoties en patronen kom je vrijer in het leven te staan. Door de 32 punten te behandelen gaat de energie weer stromen en ontdoe je je van vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam. Acces Bars is een mooie aanvulling op een eventuele NEI behandeling.

Het runnen van de Bars heeft het doel om ruimte vrij te krijgen in jouw hoofd en lichaam. Zie het als bij een computer: Control – Alt – Delete.

 

De behandeling:
Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Ik ga eerst de energiestroom op gang brengen en daarna ga ik door middel van verschillende handposities de 32 Acces Bars punten behandelen.

Deze punten staan voor verschillende onderwerpen in het leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc… Op deze drukpunten liggen al jouw gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot dat specifieke onderwerp.
Door de drukpunten op je hoofd een aantal minuten per positie aan te raken worden alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam liggen opgeslagen en geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, ontladen en losgelaten zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan.

Acces Bars kan ondersteunen bij:
– Burn-out
– Betere nachtrust
– Meer energie krijgen
– Stress vermindering
– Ontspanning
– Het krijgen van rust bij examens

De duur van de behandeling kan variëren van 1 tot 1 ½ uur doordat bepaalde punten minder of juist meer aandacht nodig hebben op dat moment.